Dúró Dóra mindent megtesz a nemzeti népszaporulatért

  • narancs.hu
  • 2015. november 11.

Villámnarancs

Dúró Dóra, a parlament kulturális bizottságának elnöke megmondta, mi „a nemzetmentés-kompatibilis párválasztás egyedüli módja”.

Homofób rajzzal, széles vigyor kíséretében pózolt Dúró Dóra az Országgyűlés hivatalában.
Nem lenne ebben semmi extra, ilyesmi a Jobbik egyik tagjától sem meglepető. A történet attól válik mégis érdekessé, s többé, mint a Jobbik egy újabb rosszízű trollkodása, mert „a Jobbik Ifjúsági Tagozatának kiállítására érkezett pályamű” kihelyezését maga Kövér László házelnök engedélyezte. Személyesen.
A képviselői irodaházban látható az a gyermekrajz-kiállítás (hogy együk azt a csöpp szívüket), amelynek  Dúró jelenlétével kitüntetett műve a homoszexuális szülők gyerekein élcelődik. A címe: „Kirakós homoszexuális szülők gyermekei részére”.

 

false

Ezzel a darabbal fotózkodott Dúró Dóra, háromgyermekes édesanya, aki minden alkalommal igyekszik hangsúlyozni, hogy ő maga nemcsak politikus, hanem anya is, mert mi fontosabb van ugye a magyar nemzeti (!) népszaporulat serkentésének propagálásánál... Ám, amikor – mint jelen esetben – más szülők gyermekein élcelődnek Jobbik-szimpatizáns idióták, Dúró épp elfelejti, hogy maga is édesanya. Mert az milyen lenne, ha az ő gyerekeit csúfolnák azért, mert anyjuk, apjuk jobbikos? Szar, nem? Egy szép gyermekrajz, mondjuk, amin Novák Előd, Dúró Dóra és társaik valami felettébb vicces szituációban vannak...
De hát az elnök asszony úgy van vele, mint azt Facebookján osztja: „A liberálisok nyugodtan kiálthatnak ultrakonzervatív, szexista propagandát, attól még a normális normális marad. A Jobbik Ifjúsági Tagozata művészeti pályázatának zsűritagjaként fényképezkedtem le az igen eredeti alkotással, ami több portálon is leverte a balliberális biztosítékot: a fiatal művész zseniális logikával tette egyértelművé a nemzetmentés-kompatibilis párválasztás egyedüli módját.” Ja, hogy „a nemzetmentés-kompatibilis párválasztás egyedüli módja” vált világossá e méltán nívós „kiállításon”, így már mindjárt más. A sok „balliberális” fajankó nem vette észre a lényeget! De egy magyar anya szerencsére a nemzet segítségére sietett, és elmagyarázta, hogy is válhatnak akár már a gyerekeink is gyűlölködő, szűk látókörű kis trógerekké, akik a társadalom bizonyára hasznos, kirekesztő tagjai lesznek a jövőben. Merthogy ez a normális.

Figyelmébe ajánljuk