Földes Eszter: Sajnos szereposztó dívány létezik!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 19., 09:29
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A színésznőt szexista megaláztatás érte.

Sárosdi Lilla és Sándor Erzsi után Földes Eszter is megosztotta, milyen szexuális zaklatás érte a színházi szakmában. A színésznő nyilvános Facebook-oldalára írta a következőt:

false

 

Fotó: Facebook

Sajnos szereposztó dívány létezik!
Számos más jellegű, nem ennyire durva, de ugyanúgy szexista, hímsoviniszta megaláztatásban volt részem. Szerencsére mindig keményen kiálltam magamért, és nem ezáltal kerültem előrébb. Sőt! Számos hátrányom és konfliktusom forrása ez a fajta leuraló magatartás pozicionált férfiak részéről.
Sárosdi Lilla bátor, hogy elmondta a történetét. És szerencséje van az összes olyan férfinak, akit nem nevesítenek egy ilyen történet kapcsán. Írhatnék én is egy szép listát. De nem tesszük. Viszont remélem, mélységesen szégyelli az összes magát!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 19., 09:29
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  KiZsófia
  2017. október 30., hétfő 14:28
  K.Zsófia véleménye a szex botrányról:
  Gyermekeim! Nekem, mint sok évtizedet megért idős asszonynak, az a tapasztalatom, hogy azt a nőt, aki szexuális szolgáltatást nyújt, bármilyen előnyért vagy ellenszolgáltatásért, amióta világ a világ, azt kurvának hívták! Ezen túlmenően, aki pestiesen szólva „dögösen”, magyarul mondva kurvásan öltözködik, az ne sértődjön meg azon, ha a férfiak ilyen módon bánnak vele. Ha egy hölgy elvárja, hogy tisztelettudóan bánjanak vele, akkor vissza fogottan, elegánsan kéne öltözködni és viselkedni. Nem úgy, mint az a „hölgynek” nem mondható nőszemély, aki leül a TV kamerák elé Csintalan Sándorral beszélgetve, szinte provokálva a nézőket, semmit nem takaró szoknyában, mindent megmutatva a testéből, valószínű nem volt édesanyja, aki megmagyarázza neki, hogy kislányom, így csak egy ribanc öltözködik. Tanuljátok meg, a férfiember addig megy el a vadászatban, ameddig azt a „vad” engedi, másképp buzi lenne. Minden bizonnyal, ha Marton László férfiakkal igyekezett volna szexuális kapcsolatot létesíteni, az ellen Budapest liberális értelmiségének semmi kifogása sem lenne, mint ahogy annak idején Major Tamás vagy Gobbi Hilda ügyeit sem piszkálták, amiről nem csak Budapest, hanem egész Magyarország beszélt, mellesleg ez a két „ripacs” miután fölrobbantatták a Nemzeti Színházat, eljátszották a színház építő szerepet, nagy odaadással. Meddig állhat még Major Tamás szobra az új Nemzeti Színház előtt? Ja, hogy jó színész volt? Nagyon sok kiváló embert állítottak félre Magyarországon, érdemeiket nem elismerve, mert rossz korban voltak rossz helyen. Hölgy társaim, addig örüljünk, amíg a férfiak vadásznak ránk, különben megnézhetjük magunkat.
  Ui.: Mielőtt valaki, azt mondaná, hogy halottról jót vagy semmit, arról az a véleményem, hogy halottról is csak az igazat!
 2. 4
  yoyo
  2017. október 19., csütörtök 15:46
  Fontos lenne, hogy egyenként minden zaklató, erőszakoló, hatalommal visszaélő szembesítve legyen, de talán leginkább az a lényeg, hogy ezek a kibeszélések elvezessenek oda, hogy a jövőben már ne lehessen nagy biztonságban és a környezet által támogatva "kasztingolni".

 3. 3
  rworse
  2017. október 19., csütörtök 14:50
  Kétlem, hogy elszégyellték magukat. Majd, ha kiderül a nevük, majd akkor talán szégyenkeznek - de inkább nyilván tagadnak.
 4. 2
  bétom
  2017. október 19., csütörtök 13:35
  Emlékezzünk a parlamenti beszólásokra! Mit várjunk egy ilyen országban?
  Majd, 500 év múlva, ha egy Osztolykán Ági, nőként és romaként köztársasági-, vagy miniszterelnök lehet, akkor lesz itt normális ország!
 5. 1
  Cheyenne
  2017. október 19., csütörtök 11:11
  No, aki eddig nem szégyenlte magát, most biztosan szégyenli. Ezzel meg is van oldva a probléma.
  Lásd Kovács Gábor producer egészen elképesztő agymenését..

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk