Nem az a baj, hogy újrahasznosított és gagyi az ’56-os himnusz, hanem az, hogy melegjogi aktivista a szerző

  • narancs.hu
  • 2016. augusztus 21.

Villámnarancs

Dúró Dóra megint nagyot ment: feljelent a Jobbik.

A Jobbiknál is kiverte a biztosítékot Desmond Child ’56-os himnusza, de nekik nem az a bajuk vele, hogy újrahasznosított holmi, hanem egészen más. Figyeljék csak:

„Az 1956 hatvanadik évfordulójára megjelent dal a Nemzeti Együttműködés Rendszerének legkínosabb 4 perc 15 másodperce. Vajon az Orbán Viktor által felkért szerző elvei mennyire felelnek meg a polgári Magyarország családmodelljének? Ismert, Desmond Child a homoszexuálisok házasságának és örökbefogadási jogának aktivistája, így felmerül a kérdés: ezt a képet állítja a Fidesz elnöke követendő példának az ’56-os forradalom hatvanadik évfordulóján?” – írják a Dúró Dóra jegyezte pártközleményben.

De feljelentést nem ezért tesznek, hanem azért, mert nem elég, hogy egy buzibérenc faragta a himnuszt, még drágába is került, így a párt hűtlen kezelés gyanújával fordul a hatóságokhoz. Szerintük elég lett volna egy milla is az ünnepi szerzeményre.

De azért, biztos, ami biztos, így zárják közleményüket: „Lesz-e felelőse annak, hogy a Fidesz-kormány egy homoszexuális jogi aktivistát támogat?”

Nehogy má’!

Figyelmébe ajánljuk