Reagált a Magyar LMBT Szövetség Kövér László durván homofób kijelentéseire

  • narans.hu
  • 2019. május 16.

Villámnarancs

Szívesen küldenek felvilágosító anyagot is Kövérnek.

Mint arról mi is írtuk, Kövér László zuglói fórumán a pedofíliához hasonlította a  homoszexuálisok azon követelését, hogy házasodhassanak és gyereket fogadhassanak örökbe.

false

Az Index tudósítása szerint a fideszes házelnök többek között a következőket mondta:

"Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni."

És még ezt is mondta:

"Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak."

Kövér súlyosan homofób mondókájára reagált a Magyar LMBT Szövetség is, közleményükből a hvg.hu idézett:

"A gyerekvállalást a pedofíliához hasonlítani nem csak az LMBTQI szülőket, hanem minden örökbe fogadó szülőt sért. Nagyon veszélyes, ha valaki nem tud vagy nem akar különbséget tenni a szülővé válás iránti vágy és a pedofília között. A szülővé válás iránti vágy azt célozza, hogy biztonságos, jó és szeretetteljes környezetet adjunk gyermekeinknek. A pedofília éppen ellenkezőleg, a gyermek kiszolgáltatottságát használja ki a felnőtt beteges vágyainak kiélése érdekében"

"Azt reméltük, hogy elmúltak már azok az idők, amikor a hatalmasok szemrebbenés nélkül érveltek amellett, hogy nem minden ember egyenrangú. Köszönjük Kövér Lászlónak, hogy ismét figyelmeztet, hogy sosem szabad hátradőlnie azoknak, akik abban hisznek, hogy minden ember egyenlő. Sajnáljuk, hogy Kövér László nem tud különbség tenni aközött, hogy valaki férfi vagy nő, illetve aközött, hogy valaki férfiakhoz vagy nőkhöz vonzódik. Szívesen küldünk felvilágosító anyagot erről, sőt szívesen látjuk egy ebben a témában tartott képzésünkön is" - áll a Magyar LMBT Szövetség közleményében.

Figyelmébe ajánljuk