Richard Branson elítéli Orbánék CEU-ellenes támadását

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 16., 10:18
kommentek
4
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

„A Soros-bashing, melynek nagy részét erős antiszemita felhangok jellemzik, hosszú idő óta létező, szélsőséges jelenség. Ezért is találtam rendkívül nyugtalanítónak, hogy Magyarország egyre erőteljesebben autoriter kormánya csatlakozott az összeesküvéselmélet-gyártókhoz, amikor úgy módosította a nemzeti felsőoktatási törvényt, hogy az – a széles körben elfogadott nézet szerint – kifejezetten a Közép-európai Egyetemet (CEU), e Soros György által 1991-ben alapított, kimagasló intézmény bezáratását célozza.”

false

Richard Branson, a Virgin-birodalom tulajdonosa a virgin.com-on tette közzé sorait: „Jól ismerem Soros Györgyöt, jó barátomnak tartom. Az egész világra kiterjedő jótékonysági munka igazi óriása ő, aki a közjó érdekében lép fel” – kezdi személyes hangvételű írását a brit milliárdos, akit mélyen aggaszt az Orbán-kormány CEU-ellenes támadása és az illiberalizmus térnyerése.

Richard Bransonnal készített interjúnk itt olvasható.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 16., 10:18
kommentek
4
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  rworse
  2017. november 16., csütörtök 22:53
  Még logikus is. Szerintem Branson akarja az új, iszlám alapú Európa benépesítéséhez a repülős szállítási koncessziót elnyerni.
 2. 3
  rworse
  2017. november 16., csütörtök 22:51
  Branson Soros-bérenc. Őt is behálózta a hálózat.
 3. 2
  tiszapolgári
  2017. november 16., csütörtök 21:15
  Kovacs

  Ha az Ismerős Arcokat vagy a Kormoránt a Virgin Records adta volna ki, akkor talán számítana valamit a véleménye. De az angol lemezkiadók sose tudtak ráérezni arra, hogy mi a jó zene.
 4. 1
  Kovacs
  2017. november 16., csütörtök 14:42
  Természetesen egy brit milliárdos bejegyzése mélyen meggyőzi az éppen nemzeti lázú konzultálókat és (el) gondolkodásra bírja Grrr nevű kommentelőtársunkat is.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk