Rogán szomszédja Leslie Mandokival húzatja az ’56-os nótákat – 1,4 milliárdból

  • narancs.hu
  • 2016. augusztus 6.

Villámnarancs

Olyan szuperhakni lesz itt, hogy csodájára jár a világ!

Azt írja a Világgazdaság, hogy „ezúttal Leslie Mandokival közösen nyert el állami megbízást Csetényi Csaba cége, a Network 360. A konzorcium 1,4 milliárd forintból az ’56-os forradalom kapcsán többek között Berlinben, Londonban és Párizsban szervez kulturális eseményeket”.

Még azt a kis pénzt hozzátok ide!

Orbán és Mandoki: Még azt a kis pénzt hozzátok ide!

Fotó: MTI

Leslie Mandokiról tudjuk, kicsoda, három éve például részletesen bemutattuk, hogyan és miért adott méregdrága kampánykoncertet a Müpában. Csetényi Csabáról leginkább azt tudjuk, hogy Rogán Antal jószomszédja, bár szerinte ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy cége – különösen azóta, hogy Simicska elbujdosott – sorra nyeri a zsírosabbnál zsírosabb állami megbízásokat. „Miért ne nyernénk? Eddig egyetlen versenyben sem a lakcímkártyámat kellett indítanom, hanem az ötleteinket és azokat a megoldásokat, amelyek megkülönböztetnek bennünket másoktól” – nyilatkozta még februárban Csetényi a Magyar Időknek, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ez a mostani ötlete, a nemzetközi haknikirály, Leslie Mandoki csatasorba állítása is minden bizonnyal olyan példátlan kreativitást feltételező dolog, amely megkülönbözteti őt másoktól, ami leginkább passzol az 1956-os évfordulóhoz, és ami, ha minden pénzt nem is, de 1,4 milliárdot mindenképpen megért Rogán minisztériumának.

Merthogy – ha nem mondtuk volna – a nyerő páros a Rogán vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda tenderén futott be.

Ezt nevezik szerencsés véletlennek? Ó, dehogy! Ezt magabiztos szakmai tudásnak, professzionalizmusnak mondják. Legalábbis Csetényi Csaba és Leslie Mandoki egészen biztosan.

Figyelmébe ajánljuk