Szüret extra: Bayer, amikor épp nyal – Nyammi, a nagyra értékelő évértékelő

  • narancs.hu
  • 2015. február 28.

Villámnarancs

Bayer Zsolt általában az erős szavaival szokott némi közfigyelmet kivívni magának, de most harcmodort váltott. Nyal, lehengerlő csapásszámmal. Orbánnak. Nem, majd a nénikémnek.

Orgoványi erdő, nem emberek, sejthalmaz, ilyenek, nem nagyon jegyeztük fel a kiszólásait – de tagadhatatlanul ő a jobboldali publicisztika mérges embere, aki úgy osztja, hogy az menten felháborodik, s visszaír valamit – s így elfolyik szépen az idő a parkőr reménybeli érkezéséig.

Ám a G. Fodor-pszichózis legmélyebb sarába évértékelőjében vidáman eldagonyázó magyar miniszterelnök, Orbán Viktor most előhívta Bayerből az elcsukló, könnyes szemű tisztelet hangjait. Esküszünk, röhejesebb, mint amikor átkozódik.

Love Me Tender

Love Me Tender

 

Idézetek következnek, hardcore anális szexről lévén szó, 18-as karikával. De aki gerjed az igazán mocskos pornóra, az a teljes szöveget megtalálja itt.

Orbán, a megfellebbezhetetlen

„Orbán másik fontos mondandója az volt, hogy az európai civilizációt komoly kihívások érik, és olyan kérdésekkel kell szembenéznie, amelyeket félő, hogy gyakran nem is ért.

És ez a megfellebbezhetetlen igazság.”

Orbán és a józan ész

„Ahogy Orbán fogalmazott: A magyar társadalom többsége ma »politikailag inkorrekt«, vagyis nem ment el a józan esze.
Ez a lényeg.”

Orbán és a legfontosabb parázs

„Feltehetőleg ezekkel fogja a legtöbb parazsat a fejére gyűjteni Orbán. Onnan lehet tudni, hogy ezek a legfontosabb igazságai.”

Híveink jövője

„Az ő jövőjük pedig a kormány tudásában, eszében, bátorságában. És érzékeny figyelmében, amely ráérez minden rezdülésre.”

Ott bizony, a kormány eszében és érzékeny figyelmében.

Nyammi!

Figyelmébe ajánljuk