„10 000 000-ból ő lett az egy”

  • narancs.hu
  • 2024. május 25.

Zene

Azahriah egykori menedzsere idézte fel a kezdeteket.

Azahriah volt menedzsre, Gyárfás Máté Facebook-posztban gratulált a fiatal zenész sikerének, aminek a jele a Puskás Arénában adott koncertje is.

„Négy éve amikor ez a fiú megkeresett – bár nem tudta, merre menjen –, de tudta, mit szeretne elérni. Számára csak egy dolog létezett, hogy neki ezt meg kell csinálnia. És 10 000 000-ból ő lett az egy. És ma megcsinálta! Történelmet írt!” – írta a kiadóvezető a posztban, amiről a Blikk adott hírt.

Az MGS MUSIC Hungary zenei menedzsment és kiadó vezetője arról is beszélt, hogy őt is büszkeséggel tölti el a siker: „Raktam le már fontos útkockákat másoknak is, de erre a srácra vagyok a legbüszkébb”. Azt írja,

lehet dumálni, lehet eladni a lelkünk, lehet eltaposni másokat, lehet felégetni mindent, azonban az igazán nagy dolgok akkor születnek, ha nyitva marad a szemünk és ha tisztán látunk.

A zenész három telt házas stadionkoncertjével a Puskás Arénában már 22 évesen történelmet ír. De vajon mitől emelkedik ki ennyire a magyar mezőnyből, megismételheti-e valaki ezt a sikertörténetet, és kell-e közéleti témákról szólnia popzenének? Erről beszéltek az rtl.hu-nak az első, pénteki koncert előtt Azahriah rajongói.

Bár az elején pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket a koncertekre, a hírek később arról szóltak, hogy még vannak szabad helyek. Nyerészkedésről lenne szó? Trunk Tomi, a Z generáció kutatója szerint az ok inkább az lehet, hogy nagyon sokan impulzívan vásároltak jegyet. Az elején erős volt a FOMO érzése, azaz a kimaradástól való félelem, és sokan nem gondolták át, hogy tényleg el fognak-e tudni menni a koncertre – írja a hírcsatorna.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk