„Még 1 koncertre” készül Presser Gábor az Arénában

  • narnacs.hu
  • 2022. november 28.

Zene

Jövő szeptemberben.

Jövő ősszel, egészen pontosan 2023. szeptember 30-án ismét a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet Presser Gábor.

A felkéréssel kapcsolatban a saját számításai szerint 55 éve pályán lévő Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, zongorista úgy fogalmazott:

„A kérdést követően megindul a zsibongás, előjön rengeteg emlék, bevillannak arcok, hangok, képek, dalok, dallamok, s közben a percről percre növekvő izgalom, másképp szólva valamennyi korai lámpaláz, s persze öröm is. Az ember becsukja a szemét, tervezgetni kezd, rajzol is ügyetlenül, jegyzetel, aztán elvet, összegyűr, széttép, s egy óvatlan pillanatban azt mondja magában: igen.”

Kedves Mindenki! Ahogy én számolom, nagyjából 55 éve vagyok a pályán. Lehet azt gondolni, hogy ennyi idő után, ha...

Posted by Presser Gábor on Monday, November 28, 2022

Presser Gábor a legendás LGT együttes alapítója, a Vígszínház zenei vezetője, megannyi sláger szerzője, a hazai könnyűzene megkerülhetetlen alakja. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Gulyás Gergely: A KDNP nem fog egy EP-frakcióban ülni a Tisza Párttal

  • narancs.hu

Erről a miniszter a kormányinfón beszélt, ahol a kommunista rémuralomhoz és a Rákosi-korszakhoz hasonlította az Európai Unió Bírósága ítéletét, melynek értelmében 200 millió euróra büntették hazánkat, mivel nem tartota be a bíróság egy korábbi, menekültügyben hozott ítéletét.