Meghalt Dario G

  • narancs.hu
  • 2024. június 18.

Zene

Nemcsak a producer ment el, hanem egy szelet az 1990-es évekből is.

Meghalt Paul Spencer, ismertebb nevén Dario G. A gyászhírt a családja jelentette be. Az 53 évet élt férfinél tavaly diagnosztizáltak negyedik stádiumú végbélrákot. Családja szerint az utolsó pillanatig küzdött, de ebben a küzdelemben nem győzhetett.

A Dario G eredetileg kéttagú formáció volt, Paul Spencer és Scott Rosser alapított, amikor az 1990-es években Manchesterben zenét tanultak és találkoztak, később egy harmadik tagot is felvettek. Az 1990-es évek egyik legnagyobb slágere, a Sunschyme is hozzájuk fűződik, csak az Egyesült királyságban 600 ezer példányt adtak el a kislemezből, de még ennél is nagyobbat szólt a Carnaval De Paris című daluk, ami végül is az 1998-as párizsi labdarúgú világbajnokság himnusza lett úgy, hogy hivatalosan nem kapcsolódott az eseményhez.

https://www.youtube.com/watch?v=dLB56lFYlBI

Spencer egy ideje már egyedül lépett fel Dario G név alatt, diagnózisa óta sem hagyott fel a zenéléssel és sokat jótékonykodott.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.