Ozzy Osbourne Parkinson-kórban szenved

  • 2020. január 21.

Zene

Továbbra is számít a rajongói támogatására.

Az énekest még tavaly februárban diagnosztizálták a kórral, miután több egészségügyi problémával is küszködött - súlyos baktériumfertőzést szenvedett, egy esés után pedig idegrendszere is megsérült. Jelenleg gyógyszerekkel kezelik, ő viszont lelkiismeretfurdalást érzett, amiért eltitkolta betegségét a rajongók elől - a Good Morning America című reggeli műsorban vallott színt, az interjúról pedig a Rolling Stone magazin számolt be.

Mint Ozzy Osbourne elmondta, a Parkinsonnak több fajtája létezik, őt a PRKN 2-vel diagnosztizálták, ami a betegség egy enyhébb formája. "Ez nem egy halálos ítélet, de az idegrendszer több részét is érinti a testemben. Olyan, mintha lenne egy jó napod, még egy jó napod, majd egy nagyon rossz" - nyilatkozta.

Az énekesnek több egészségügyi problémája is van, ezek közül nem biztos, hogy mindegyiket a Parkinson okozza - épp ezért áprilisban egy svájci specialistához utazik majd, hogy kivizsgáltassa magát. A rajongóira viszont továbbra is szüksége van, azt mondta, olyanok ők neki, mint a levegő. "Még nem végeztem. Nem megyek sehova" - tette hozzá.

Figyelmébe ajánljuk