Visszatér a színpadra Császár Előd

  • narancs.hu
  • 2024. május 10.

Zene

Egész pontosan az FLM zenekar áll össze újra a Budapest Parkban.

„Július 3-a igazi poptörténeti pillanatnak ígérkezik, hiszen több mint három évtizedes pályafutása során először látogat hazánkba Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata, a Take That. Ha ez önmagában nem lenne elég hír, egy igazi szenzáció is létrejön ezen az estén, hiszen eredeti felállásában újra színpadra áll a ‘90-es évek egyik kultikus hazai csapata, Császár Előd és Hoffer Dani duója, az FLM!” – írja közleményében a Budapest Park. Ez bizony nem mást jelent, mint hogy a Take That slágerei mellett a magyar közönség megkapja az FLM majdnem pontosan ugyanúgy szóló slágereit is!

Császár Előd az 1990-es évek első felében tulajdonképpen maga volt a megkerülhetetlen celebritás az országban, az FLM után szólódalaiért is megőrült az ország erre kapható része, a karrierjében komoly törést okozott egy 1998-as baleset, amiben elhunyt egy rendőr. Császár tulajdonképpen eltűnt a magyar nyilvánosság elől, nem sokkal később viszont Shane54 néven nemzetközileg jegyzett DJ lett. Az utóbbi időben már egész más projektben utazik, ugyanis cicás képeket készít AI segítségével.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk