170 millióból korszerűsítik az Alapjogokért Központ pár éve felújított épületét

  • narancs.hu
  • 2024. január 9.

Belpol

A Budakeszi úti ingatlanban van szauna és konditerem is. De a gépészet megérett a cserére.

Közbeszerzési eljárást írtak ki az Alapjogokért Központ székházának gépészeti korszerűsítésére, a nyertes pályázat az Exedra Kft. 170,7 millió forintos ajánlata volt – írja az rtl.hu. A felújítás részeként elbontják a meglévő kazánokat, szellőzőgépeket és hőközpontot, helyükre pedig állítólag egy központi gép, raktár és iroda kerül.

A 6 szintes, sajtóértesülések szerint a nagyjából 1,4 milliárd forintért megvásárolt ingatlanba tavaly költözött be a Szánthó Miklós vezette, kormányközeli szervezet, az épületet ezt megelőzően újították fel. Azt a beruházást is az Exedra Kft. Végezte 300 millióért, akkor azonban inkább szaunát, fitnesztermet és könyvtárszobát hoztak létre – írta meg 2021-ben az Átlátszó.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Meghalt Dario G

  • narancs.hu

Nemcsak a producer ment el, hanem egy szelet az 1990-es évekből is.