19 órás késéssel indult el egy repülő Budapestről

  • narancs.hu
  • 2024. június 22.

Belpol

Péntek délelőtt 11.35 helyett szombat reggel 6 órakor szállt fel a Sun Express gépe. Addigra már rendőrt kellett hívni.

Eredetileg pénteken délelőtt, 11.35-kor szállt volna fel a Sun Express repülőgépe Budapesten a törökországi Antalya felé menet, de műszaki hibára hivatkozva többször is módosították az indulás időpontját.

Az rtl.hu az Utazómajom Facebook-bejegyzései alapján azt írja, először 12 órára, majd 13 órára, később 16 órára módosították az indulás időpontját.

Ez nem csak azért volt kellemetlen a 140 utas számára, mert étlen-szomjan kellett várakozniuk egy ideig. Bár idővel kaptak vizet, chipset, péksüteményt, volt közöttük terhes nő, több idős, gyerek és cukorbeteg is, olyan is, akinek a gyógyszerei a poggyászában voltak, és nem fért hozzájuk.

Az utasok ilyenkor addig nem hagyhatják el a várót, amíg a járatot nem törlik.

Amikor éjjel kettő után reggel nyolc órára tolták az indulás időpontját, az elkeseredés dühöt szült, rendőröket is hívtak a repülőtérre. 

Végül magyar idő szerint 6 órakor fölszállt a gép, és 8 óra 53 perckor sikeresen landolt a török üdülőhelyen.

A címlapkép forrása az Utazómajom Facebook-oldala

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.