3,3 milliárd forintot költene kommunikációra az MNB

  • narancs.hu
  • 2022. október 4.

Belpol

Egy évre keresnek partnert arra, hogy elvégezze a teljes körű kommunikációs feladatokat.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2022-2023. évi kommunikációs tevékenységéhez kapcsolódó feladatok ellátása nyílt eljáráson keres ügynökséget – fedezte fel a Tender Electronic Daily oldalán közzétett hirdetményt a Kreatív.

A kiírás szerint a teljes körű kommunikációs feladatkokra  szánt keretösszeg nettó 3,3 milliárd forint, amelynek 15 százaléka mehet  kreatív tervezésre és gyártásra, 75 százaléka médiavásárlással kapcsolatos feladatokra, 10 százaléka pedig pr- és rendezvényszervezésre.

A nyertes parnterrel 12  hónapra terveznek szerződést kötni (2023. december 31-ig), illetve legkésőbb a keretösszeg kimerüléséig, tehát ha a hátralévő összeg engedni, a szerződés legfeljebb 2024. december 31-ig meghosszabbítható lesz.

A pályázaton csak olyan cégek indulhatnak, amelyeknek a megelőző három lezárt üzleti évben a nettó árbevétele elérte az egymilliárd forintot a kiírásban szereplő tevékenységekből.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk