600 milliót kapott, mégis elérhetetlen a Fudan Egyetem alapítványa

  • narancs.hu
  • 2023. február 25.

Belpol

Se e-mailcím, se telefonszám, a bejegyszett székhelyén se tudnak róla semmit. 

600 millió forintot kapott a Fudan Egyetem alapítványa a magyar államtól, viszont arról nincs információ, hogy mire költötték ezt az összeget, ezért Tompos Márton, a Momentum országgyűlési képviselője elment a VII. kerület Kéthly Anna téri irodáházba, ahol az egyetemi alapítvány bejelentett címe van.

Tompos azzal szembesült, hogy az épületben dolgozók nem tudnak semmit az alapítványról, aminek se e-mailcíme, se telefonszáma nincs. A képviselőt először a Tempus Közalapítványhoz irányították, ahonnan visszaküldték a recepcióra. 

Szombaton Gulyás Gergely a kormányinfón arról beszélt, hogy a beruházási stop Fudan Egyetemet is érinti, így nincs tervezés, se előrelépés. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk