639 millió forintot osztott szét áprilisban a Szerencsejáték-cég

  • narancs.hu
  • 2023. június 8.

Belpol

Az Ismerős Arcok basszusgitárosa több mint húszmillió forintnak örülhetett. 

639 millió forintot osztott szét a Szerencsejáték Zrt. támogatásosztó fiókszervezete gazdasági szereplők között, köztük az Ismerős Arcok basszusgitárosának cégének, egy sporthajózással foglalkozó és egy koncertszervező társaságnak is – írja a hvg.hu

A Hightide23 Kft. a tavaly júniusi nettó 230 millió után most áprilisban újabb nettó 165 milliónak örülhetett. A vállalkozásnak weboldala és Facebook-oldala sincs, a cégjegyzékből pedig csak annyi derül ki, hogy a 12 éve alapított cég fő tevékenységként nyomdai előkészítéssel, illetve szabadidő- és sporthajógyártással foglalkozik. A cégnek 2021 augusztusa óta egyedüli tulajdonosa és ügyvezetője Weöres Szabolcs, a  mérlegbeszámolóiból pedig kiderül: 2020-ban és 2021-ben sem volt saját árbevétele, tavaly is csak 5,3 millió forint, mégis 140 milliós profittal zárta a 2022-es évet. Weöres hajózott Fa Nándorral is, mostanában pedig a Nobilis-család vitorláspartnere.

Az áprilisi támogatási kör második legnagyobb összege, 80 millió + áfa a Rózsa Records Kft.-nél landolt,

méghozzá úgy, hogy április 12-én kétszer is 40 milliót ítéltek meg neki.

Ennek a koncertszervező-produceri cégnek a tulajdonosa Rózsa István, az ATV volt elnöke, és tavaly december 31-ig igazgatósági tagja.

20 millió + áfát kapott a hazafias rockot játszó, a Nélküled című számról is közismert Ismerős Arcok zenekar basszusgitárosa, Galambos Nándor Hangos Szó Kft. nevű cége. Az előadóművészeti vállalkozás – amely zsinórban harmadszor, tavaly is veszteséges volt – tavaly és 2021-ben is kapott 25-25 milliót, előtte pedig 2015–2020 között összesen 55 milliót, írja a hvg.hu.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk