821 millió forinttal lett gazdagabb Várkonyi Andrea

  • narancs.hu
  • 2024. május 31.

Belpol

Hasít a fehér kutya, Mészáros Lőrinctől is kap megrendeléseket.

Nincs mire panaszkodni Mészáros Lőrinc feleségének reklámügynöki tevékenységgel foglalkozó cégénél. A Whitedog Media Kft. a 2020-as megalapítása óta egyre nagyobb profittal működik, így vaskos osztalékot biztosít a tulajdonosoknak, köztük Várkonyi Andreának.

A volt tévés oligarchafeleség a 2023-as tevékenysége után 821 millió forint osztalékot vett ki a cégből. Ez azt jelenti, hogy immár bő három év alatt összesen 1,7 milliárd forinttal gyarapodott csak ebből a vállalkozásból.

A kisebbségi tulajdonos, Gergely Judit 273 millió forinttal lett gazdagabb.

A Whitedog Media Kft. rengeteg megbízást kap észáros Lőrinc cégcsoportjától is. Tavaly már 8,9 milliárd forintból gazdálkodhatott, melynek zöme a főtevékenység eredménye volt. Összesen 44-en dolgoztak a Whitedognál, átlagos havi bruttó bérük 1,1 millió forintra jön ki.

A bevételek és a kiadások eredménye végül egy 1,09 milliárd forintos tiszta profit, ezt 10 ezer forint híján teljes egészében kifizették maguknak a tulajdonosok osztalékként – írja a 444.hu, amely arra is felhívja a figyelmet, hogy tavaly igencsak meghízott a Whitedog bankszámlája, hiszen a korábbi 447 millió forint után év végén már 1,6 milliárd forint pihent rajta.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk