Fidesz: kacsa Szentkirályi Alexandra visszaléptetése

  • narancs.hu
  • 2024. május 27.

Belpol

Pedig mindenki arról beszél, hogy vannak erre irányuló mérések. 

Szenkirályi Alexandra visszalépése egy hírlapi kacsa – írta a Telexnek a Fidesz Sajtóosztálya, akiket azután kereste meg a lap, hogy az ATV forrásaira hivatkozva hétfőn azt írta: legkésőbb a Békemenet napjára eldőlhet, visszaléptetik-e Szentkirályi Alexandrát.

A portál emlékeztet, régóta beszédtéma a közéletben, hogy Szentkirályi visszalépne a főpolgármesteri székért folyó küzdelemben Vitézy Dávid javára. Karácsony Gergely nemrég arról beszélt nyilatkozott, hogy tudomása van egy olyan felvétel létezéséről, ami azt bizonyítja: mérik, hogy a korábbi kormányszóvivő, a Fidesz színeiben főpolgármester-jelöltként induló Szentkirályi Alexandra visszalépjen-e.

Az ATV is azt írta, valóban mérik, hogy visszalépjen-e Szentkirályi Vitézy Dávid javára, de azt is nézik, mi történik, ha Vitézy lép vissza. „Ez egy hírlapi kacsa, ilyenekkel nem foglalkozunk. Helyette minden nap azon dolgozunk, hogy Karácsony Gergely és főnöke, Gyurcsány Ferenc végre távozzon a Városházáról, és Budapest egy új fejezetet nyithasson. A fővárost járva, emberekkel találkozva az a tapasztalatom, hogy a budapestiek változást akarnak. Ezért a változásért dolgozunk” – reagálta minderre a Fidesz. 

Közben a Medián szerint Karácsony Gergely nagyon vezet Szentkirályi és Vitézy előtt. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Elbocsátásba kezdett az Opera, sztrájkolót is kirúgtak

A szakszervezetek szerint az elbocsátások célja a megfélemlítés, az Opera vezetése bosszút áll olyan kollégákon, akik részt vettek a béremelést kiharcoló tavaszi sztrájkban. Hétfőn egyeztetésre várják Ókovács Szilveszter főigazgatót, és a felmondások visszavonására szólítják fel.