A Fidesz mindent elkövet, hogy kirakja Szél Bernadettet nemzetbiztonsági bizottságból

  • narancs.hu
  • 2018. január 21.

Belpol

Veszély és nemzetbiztonsági kockázat, ameddig csak a szem ellát.

Múlt héten mi is megírtuk, hogy Németh Szilárd annak ellenére akarja kirakni Szél Bernadettet a nemzetbiztonsági bizottság azon üléseiről, amikor az urak a Soros-tervvel kapcsolatban tárgyalnának, hogy maga Szél is bizottsági tag.

A Fidesz kitiltja Szél Bernadettet a nemzetbiztonsági bizottság üléseiről

Annak ellenére, hogy a bizottságnak maga Szél Bernadett is tagja. Mivel Soros György a Fidesz alternatív valóságában hatalmas nemzetbiztonsági kockázatot jelent, természetes, hogy a „Soros-tervvel" nemzetbiztonsági bizottsági üléseken is foglalkoznának, viszont ott már nem látnak szívesen ellenzéki politikusokat, egészen pontosan Szél Bernadettet nem, aki nem mellékesen bizottsági tag.

Mivel azonban egyelőre úgy tűnik, hogy jogilag nem teljesen lenne rendben ez a kitiltás, addig, amíg nem hoznak erre egy új szabályt, folytatják Szél lejáratását. Ma a KDNP-s Hollik István osztotta meg nagy örömmel azt a hírt, miszerint elbukott a nemzetbiztonsági átvilágításon egy olyan afgán állampolgár, akit Szél szakértőnek javasolt. A vizsgálat drámai eredményt hozott, az illető óriási nemzetbiztonsági kockázatot jelent (akárcsak Szél, Soros György, és mindenki más, aki nem úgy gondolkodik, mint Orbán). A javasolt szakértő ott bukott el, hogy „az egyik legradikálisabb bevándorláspárti Soros-szervezet” munkatársa volt, ez pedig a legveszélyesebb dolog, ami a magyarokat ma fenyegetheti - derül ki az MTI beszámolójából, de azt nem árulták el, hogy pontosan melyik szervezetről van szó. Egyébként hivatalosan Szélt is hasonló okokból tartják veszélyesnek, amire korábban az LMP társelnöke a következő módon reagált:

„Üzenem az uraknak: tudom, hogy fáj, hogy van a parlament egyik legfontosabb bizottságában olyan képviselő, aki dolgozik, kérdez, és nem hagyja, hogy aljas propagandává süllyesszék a nemzetbiztonságot, de nem fogom hagyni magam: ott leszek az üléseken és tovább fogok azért dolgozni, hogy minden egyes alkalommal bebizonyítsam: hazudnak”

Figyelmébe ajánljuk