A napokban megkezdődhet a legújabb nemzeti konzultációs kérdőívek gyártása és postázása

  • narancs.hu
  • 2020. június 2.

Belpol

Juhú! Ez lesz a kilencedik alkalom 2010 óta.

Június elején kezdődhet a legújabb nemzeti konzultáció, melynek témái a koronavírus, a gazdaságvédelem, illetve a kormány szerint Soros György által szorgalmazott, európai lejárat nélküli kötvények lesznek – írja a Magyar Nemzet.

A konzultáció pontos kérdései egyelőre nem ismertek.

Ez lesz a kilencedik alkalom 2010 óta, hogy a kormány nemzeti konzultációt indít.

A napokban megkezdődhet a nemzeti konzultációs kérdőívek gyártása és postázása – derült ki a kormányzati Tájékoztatási Központ közleményéből.

A legutolsó nemzeti konzultáció 2018 novemberében a gyermekes családok támogatásáról és védelméről szólt. Mint ismert korábban, februárban még úgy volt, hogy a bíróság által a gyöngyöspatai romák számára megítélt kártérítés ügye lesz a legújabb konzultáció témája. Ám a koronavírus-járvány kersztül húzta a Fidesz-KDNP terveit. Aztán mint ismert, megszületett a Kúria döntése, mely szerint helybenhagyta a gyöngyöspatai szegregációs ügyben született, a Debreceni Ítélőtábla (tavaly őszi) másodfokú jogerős döntését, eszerint személyiségi jogsértés miatt 60 felperes részére, mintegy 100 millió forint összegű nem vagyoni kártérítés megfizetésére kötelezte az alpereseket (a helyi önkormányzatot, az érintett általános iskolát és az illetékes tankerületi központot).

Neked ajánljuk