Meglepetés! A rendőrség szerint nem számít bűncselekménynek, hogy a Rezsi Szilárd lakására bejegyzett alapítvány 2 milliárdot kap

  • narancs.hu
  • 2017. augusztus 5.

Belpol

Szégyellje magát, aki mutyit szimatolt!

Miután kiderült, hogy a Németh Szilárd Fidesz-alelnök csepeli címére bejegyzett alapítvány kétmilliárdnyi támogatást kap birkózócsarnok építésére, Szél Bernadett, az LMP társelnöke és Szenteczky János, a csepeli MSZP vezetője hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett. De ahogy az a rezsibiztos szokásos hangvételű Facebook-posztjából kiderült, a rendőrség elutasította a feljelentést, mert a cselekmény szerintük nem bűncselekmény. Hál’ istennek!

Németh Szilárd szerint törvényes, erkölcsös és tisztességes, hogy a lakására bejegyzett alapítvány kétmilliárdot kap

A rezsibiztos megint lecsapott. A tegnapi Egyenes Beszéd vendége volt Németh Szilárd, aki természetesen Németh Szilárdhoz méltó dolgokat mondott. Például azt, hogy azért kellenek a stadionok, hogy a város élhető legyen. De arról is beszámolt, hogy ők mindig figyelnek a Velencei Bizottság javaslataira, ahogy azt is megtudhatta a Németh Szilárd-rajongótábor, hogy az ellenzéki médiumok telehazudják a világot.

Németh Szilárd korábban a birkózócsarnokkal kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy „amit csinálok, az törvényes. Nemcsak, hogy törvényes: erkölcsös és tisztességes és jóhiszemű, amit csinálok. És jót akarok. És innentől kezdve mi a probléma? Semmi!”

Figyelmébe ajánljuk