Autóból figyelik a közmédia előtt sátrazó Hadházyt

  • narancs.hu
  • 2022. október 31.

Belpol

Négy óránkénti váltásban. 

Az MTVA munkatársai reggeltől estig folyamatosan rögzítik Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő minden lépését a közmédia óbudai központja előtt – írja a 24.hu

Hadházy pénteken jelentette be, hogy a kormányzati propaganda ellen titlakozva sátrat ver az MTVA székházánál, és arra kéri az embereket, hogy november negyedikén menjenek a székházhoz, és vegyék blokád alá az épületet.

Az MTVA a portál cikke szerint nagy erőkkel figyelteti a sátrazó politikust. A közmédia egész stábot vezényel a székház elé, akik körülbelül négy óránkénti váltásban, két-két fővel érkeznek, és saját kamerát állítanak a sátor közelében. A köztévé munkatársa minden alkalommal egy újabb, saját autóval szállnak ki a székház elé. Hadházy vasárnapi Facebook-videójban látható, hogy az MTVA Skodája a felállított kamera mellett pöfög, a stáb tagjai a járó motornál melegednek az autóban. A később kiérkező stáb a poszt megjelenése után már nem indította be a motort, ezért le is merült az akkumulátora.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk