Autómosót vesz a közmédia

  • narancs.hu
  • 2023. február 22.

Belpol

Amivel akár 15-20 szolgálati autó is tisztára mosható egy nap. Hagy csillogjanak.

Saját autómosója lesz a közmédiának

derült ki az RTL által kedd este. A csatorna az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerbe feltöltött dokumentumok alapján számolt be arról, hogy az MTVA 34 millió 990 ezer forintot fizet a a GIA-Hungária Kft.-nek egy önkiszolgáló rendszerű, gépi kefés autómosóért. Az árban benne van az üzembe helyezés, a karbantartás és plusz egy év jótállás.

Az autómosóval akár 15-20 szolgálati autó is tisztára mosható egy nap alatt.

Az RTL információi szerint az állami média óbudai telephelyének egyik épületét is átalakítják a beruházás miatt. A dokumentáció részletesen tartalmazza, milyen műszaki és technikai paraméterek szerint kell majd átalakítani az autómosónak kinézett épületet.

Az MTVA a riport megjelenéséig nem válaszolt az RTL-nek arra a kérdésére, erre mégis miért van égető szükség.

Az RTL emlékeztetett, hogy nem ez az első furcsa műszaki beruházás a közmédia óbudai épületegyüttesénél: mióta országgyűlési képviselők 2019 telén megpróbáltak bejutni az egyik stúdióba, a székházat már golyóálló üvegből készült, mozgásérzékelőkkel felszerelt zsilipkapukkal védik.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk