Az akkufeldolgozó cég zárt háttérbeszélgetésén akciózott a Momentum

  • narancs.hu
  • 2024. február 7.

Belpol

Az Andrada PR csapata összegyűjtötte a sajtó egy részét, a párt pedig a molinóit.

Gelencsér Ferenc, a Momentum frakcióvezetője és Stummer János, a Momentum politikusa “veszélyes hulladék” feliratú hordókat vittek az Andrada akkufeldolgozó cég zárt sajtótájékoztatójára, ezzel tiltakozva a cég és a sóskúti önkormányzat titkolózása ellen. Erről a közösségi médiában számolt be Gelencsér.

„Utolsó pillanatban kaptuk a hírt, hogy ma Budapesten tart zárt sajtó háttérbeszélgetést az Andrada Group Kft. a NEST Communications szervezésében. Ez az a PR csapat, aminek az a feladata, hogy selyempapírba csomagolva adja el a mérgező akkumulátorokat a helyi lakosságnak. Többször megütköztünk már velük a különböző lakossági fórumokon az ország számos pontján” – írja bejegyzésében a Momentum politikusa és kiemeli, hogy későn és csak bizonyos újságírók kaptak meghívót az eseményre, ezért mentek oda tiltakozni Stummerral.

„Miközben az érintett polgármestereket senki nem tájékoztatja semmiről, a lakosságnak nem néz a szemébe sem König Ferenc, sem Aradszki András, addig egy luxus helyszínen próbálnak a lehető legszűkebb körnek nyilatkozni a beruházásról. Mi ez, ha nem az emberek semmibevétele? Mi ez, ha nem egy klasszikus állampártra jellemző viselkedés? Azonnal valódi válaszokat és valódi tájékoztatást követelünk a sóskútiak, az érdiek, a pusztazámoriak és a tárnokiak nevében” – zárja Gelencsér és hozzáteszi, hogy őket ugyan nem engedték be az eseményre, de írásban bejuttatták kérdéseiket az akkufeldolgozó cégnek és reméli, hogy hamarosan válaszokat kap.

Utolsó pillanatban kaptuk a hírt, hogy ma Budapesten tart zárt sajtó háttérbeszélgetést az Andrada Group Kft. a NEST...

Posted by Gelencsér Ferenc on Wednesday, February 7, 2024

Sóskúton pár napja botrányba fulladt az akkufeldolgozóról szóló lakossági tájékoztató, ahol König Ferenc polgármestert dühösen lemondásra szólította fel a lakosság egy része.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk