Az MSZP új társelnöke belengette, nem automatikus, hogy támogatják Karácsonyt

  • narancs.hu
  • 2022. október 27.

Belpol

A 2024-es főpolgármesteri kampányában. Komjáthi Imre szerint pártját kihasználták, és ő ezt nem fogja hagyni a jövőben.

"Azon leszek, hogy az MSZP ne legyen még egyszer akkumulátor párt.

Sok kampányban részt vettem már, és azt láttam, hogy ott voltak a különböző pártlogók, szétnéztem, és csak szocialista aktivistákat láttam. Megkérdeztem, hogy a többi pártnak hol vannak az aktivistái? Hát azok nincsenek. És mi adtuk az irodát, mi adtuk az aktivistákat, plakátokat, sok mindent, és a másik párt adta a jelöltet" – mondta Komjáthi Imre, az MSZP szombaton megválasztott új társelnöke a Spirit FM-en.

Komjáthi a műsorvezető kérdésére válaszolva elárulta, hogy

az sem biztos, hogy korábbi miniszterelnök-jelöltjük, Karácsony Gergely főpolgármesteri újraválasztását támogatni fogják 2024-ben.

"Senkinek a támogatása nem automatikus az MSZP oldaláról" – mondta Komjáthi. Majd gyorsan disztingválva meg is dicsérte Budapest főpolgármesterét: szerinte kiváló teljesítményt nyújt a válságos időszakban is. De azt is mondta, ha lesz előválasztás, amit Karácsony nyer meg, akkor támogatni fogják. Viszont alapvetően mindenhol arra fognak törekedni, hogy szocialista jelöltet állítsanak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk