Az ördög ügyvédje: „Polt, kapj el, ha tudsz!”

  • narancs.hu
  • 2019. november 23.

Belpol

Reagált a szivárogtató a ma megjelent hírekre.

„Tényleg az a fontos, ki vagyok én?

Vagy inkább az, honnét és mennyit loptak Borkai, Rákosfalvy és a győri polip tagjai? Vagy továbbá az, honnét volt pénzük örömlányokra, jachtozásra, sportautókra, óriási birtokra, éttermekre, repülőkre, Maldív-szigeteki utazásokra, balatoni luxusnyaralókra? Vagy esetleg az, hogy összejátszottak-e az Audi egyes vezetőivel a telekbiznisz érdekében, vagy hogy ellopták-e a parkolóházat? Vagy például nem az fontos, hogy elvégezték-e drogtesztet?

A Fidesz-csicska Polt Péter ügyészsége valamiért mindig rosszul dönt ezekben a kérdésekben. A hatóságok a fideszes bűnözőket védik, és nem Benneteket szolgálnak!

Polt, kapj el, ha tudsz! Van még mit mondanom a gazdáidról!” – írta Az ördög ügyvédje a Facebookon.

Ahogyan azt a Narancs.hu is megírta, újabb gyanúsításokra lehet számítani a Borkai-ügyben, és állítólag hamarosan kiderülhet, hogy ki "Az ördög ügyvédje”.

Újabb gyanúsításokra lehet számítani Borkai-ügyben

Hamarosan kiderülhet, hogy ki az „ördög ügyvédje". Hamis vád és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért hamarosan meggyanúsíthatják azokat a személyeket, akik kirobbantották a Borkai-botrányt - értesült a Magyar Nemzet hatósági forrásokból. A napilap úgy tudja, hogy az „ördög ügyvédje" több személyt, egy ellenzéki párt jól meghatározható köréből kikerült csoportot takar.