Az ufóhívő Georg Spöttle szerint hátráltatja az integrációt, ha a muszlim és nem muszlim gyerekek külön sportolnak

  • narancs.hu
  • 2019. november 20.

Belpol

Így nem történik kulturális és társadalmi interakció.

Meglepő bejegyzést tett közzé Georg Spöttle, kormánybarát biztonságpolitikai szakértő: véleménye szerint problémás, ha a muszlim és nem muszlim gyerekek külön sportolnak.

„Halal vásár és muszlim uszoda

2020-ben megtartják Németországban az első halal élelmiszeri vásárt nemzetközi résztvevőkkel. A szervezők szerint Európa egy nagyon fontos piac az iszlám tisztasági szabályoknak megfelelő élelmiszereknek, mivel 30 millió muszlim él az Unióban. Mivel Németországban a halal vágás (az állat torkának átvágásával való leölés) nem engedélyezett ezért fontosak az import élelmiszerek. Az AfD kritizálta a vásár megszervezésének ötletét, mivel ez szerintük hozzájárul Németország iszlamizációjához.

Az AfD be is adott egy indítványt, a vásár megtartása ellen, ám ezt a hannoveri közgyűlés elutasította. Eközben Frankfurt am Mainban egy Abdullah Zeran nevű szappangyár tulajdonos már tervezi az első iszlám uszodát, ahova csak muzulmánok léphetnek be és értelemszerűen férfiak és nők nem fürödhetnek, úszhatnak együtt.

Zeran úr német állampolgár és német patriótának tartja magát. Szerinte a muszlim uszoda elősegíti a migrációs hátterű emberek integrációját. Valamint egy interjúban kihangsúlyozta, hogy sok muszlim emberrel beszélt, akik nem akarnak »német« sportlétesítményekbe járni.

Én viszont úgy látom, hogy a meglévő problémát csak növeljük. Pont az hátráltatja az integrációt, ha az újonnan érkezettek csak egymásközt vannak. Így sem történik kulturális ill., társadalmi interakció a muszlimok és nem muszlimok között, ergo ha még a sportot is kizárjuk akkor csak rontunk a helyzeten. Hosszú évtizedek óta problémát jelent, hogy muszlim szülők nem engedik testnevelés órára a leánygyermekeket. Ez ugye kiközösít és negatívan hat a gyermek egészségére, testi/lelki fejlődésére. Zeran úr szerint pedig pont erre a gondra nyújt majd az uszodája megoldást. Én azért itt szkeptikus vagyok, mert inkább az elhatárolódás vágyát látom benne a német ill., a judeokeresztény többségi társadalomtól” – fogalmaz Facebook-bejegyzésében Spöttle.

A biztonságpolitikai szakértő nem egyszer nyilatkozott korábban a fideszes orgánumoknak: ezekben az esetekben leginkább a kormány migrációellenes politikáját támasztotta alá véleményével. Legutóbb azzal került a hírekbe, hogy az önkormányzati választás során a Fidesz Szentesen indította, viszont a pártnak nem sikerült eredményesen szerepeli a településen.

A kormánybarát ufószakértő világképe szerint Nyugaton már élhetetlen az élet, minden percben migránsok támadnak az emberre

Jobb, ha itthon maradnak, a határon túl már életveszélyes! A férfi, aki általában felfoghatatlan hülyeségeket nyilatkozik (korábbi elmondása szerint egyszer átvizsgálták az ufók), ám ennek ellenére (vagy éppen ezért?) rendszeresen megnyilvánul a köztévében, a kormánypárti médiában, Fidesz-rendezvényeken, most éppen Mészáros Lőrinc jó tévéjében járt, ahol nem tagadta meg önmagát, és felfoghatatlan hülyeségeket nyilatkozott.

Figyelmébe ajánljuk