Blikk: Sztriptízbárt is üzemeltet az offshore-gyanúba keveredett DK-s jelölthöz köthető cég

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 29.

Belpol

Székesfehérváron van a night club, amely "csinos lányokkal" várja a vendégeket. 

Sztriptízbárt is üzemeltet a DK székesfehérvári jelöltjéhez, Ráczné Földi Judithoz köthető cég – írja a Blikk. 

A DK-s jelöltet egy offshore hátterű céggel hozták hírbe: eszerint idén júliusban szállt ki az általa idén júniusig vezetett Alba Autómosó Kft.-ből egy olyan, Delaware állambeli offshore-helyszínre bejegyzett vállalkozás (Minos King Global Business LLC.), melynek Ráczné az aláírási joggal rendelkező képviselője. Ráczné Földi Judit azzal védekezett, hogy nem tulajdonosa volt az offshore cégnek, csak képviselője, erre pedig nem terjedt ki az előválasztási jelöltekre vonatkozó tiltás. Az ellene benyújtott etikai beadványt az Országos Előválasztási Bizottság végül elutasította. 

A Blikk most azt írja, az Alba Autómosó Kft. egy Amigo Bár és Night Club nevű helyet is üzemeltet, amely úgy hirdeti magát, hogy „Székesfehérvár belvárosában, exkluzív környezet, jó zene, csinos lányok” fogadják a vendégeket este 10 és hajnali 5 között.

Ráczné Földi Judit nem reagált a lap megkeresésére. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot

Figyelmébe ajánljuk

Ellopták a hőgyészi kastély fölül a tetőt

Az egykor Ghaith Pharaonhoz tartozó kastély tetején jelenleg befolyik a víz, miután valakik lelopták a tetőről a rézborításokat. A kastély céges tulajdon, a kézbesítési megbízott elérhetetlen, az önkormányzat csak annyit tehet, hogy közpénzen fóliát tetet fel a további állagromlás megelőzésére, de ez nem feladatuk.