Borkai ügyvédjének ugyanabban a luxusüdülőben van lakása, mint Polt Péternek

  • narancs.hu
  • 2019. október 16.

Belpol

2016-ban vásárolta meg az ingatlant, még ma is a tulajdonában áll.

Győr fideszes polgármesterének ügyvédje, Rákosfalvy Zoltán ugyanabban a balatonfüredi luxus appartmanházban vett üdülőt, ahol Polt és neje is megvásárolt egy ingatlant, írja az Átlátszó.

A bevásárlásokról már három éve beszámolt a lap, most újra utánanéztek: még mindig a legfőbb ügyész és az ügyvéd nevén vannak az ingatlanok. Azt, hogy Polt Péter és felesége Balatonfüreden "Örökpanorámás luxusingatlant" vett meg, még 2016-ban írta meg a Népszabadság. Aszerint a lakás 62 négyzetméteres, tartozik hozzá egy 6,7 négyzetméteres terasz, az ingatlannak pedig van egy wellness részlege medencével és szaunákkal. Mindezért a hírek szerint 70 milliót fizettek Polték, a legfőbb ügyész szerint viszont a vételár kevesebb volt ennél.

Azt már az Átlátszó derítette ki, hogy Polték egyik szomszédja Rákosfalvy Zoltán, Borkai Zsolt, a szexbotrányba keveredett győri polgármester ügyeit intéző ügyvéd.

Most újra ellenőrizte a lap a tulajdoni lapokat és kiderült: a 81 négyzetméteres lakás 13,4 négyzetméteres terasszal jelenleg is Rákosfalvy tulajdonában áll.

Figyelmébe ajánljuk