Donáth Anna az OLAF-hoz fordul a nyírmártonfalvai lombkoronasétány miatt

  • narancs.hu
  • 2023. március 31.

Belpol

Szerinte a napnál is világosabb, hogy nem arra használták az EU-s pénzeket, amire kellett volna.

Az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz (OLAF) fordul Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője a nyírmártonfalvai lombkoronasétány ügyében, amelyet Hadházy Ákos országgyűlési képviselő és az Átlátszó tárt fel. A beadványhoz Hadházy Ákos is csatlakozott – derül ki Donáth Anna Facebook-posztjából.

„A napnál is világosabb, hogy ebben a projektben az EU-s pénzt nem arra használták, amire kellett volna. Lombkoronasétányt építettek, de közben tarra vágták körülötte az erdőt” – fogalmazott Donáth Anna. A Momentum EP-képviselője szerint az OLAF nemcsak azt deríti majd fel, hogy milyen szabálytalanság vezetett az abszurd projekthez, hanem azt is, vajon pontosan mire használták fel az erre elnyert 60 millió forintot.

Az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz (OLAF) fordulok Hadházy Ákossal a nyírmártonfalvai lombkoronasétány ügyében, melyet...

Posted by Donáth Anna on Friday, March 31, 2023

Donáth Anna emlékeztetett, az elmúlt években ezermilliárdok érkeztek az Európai Uniótól, azonban ezeknek a pénzeknek a jelentős részét hasonló módon pazarolták el a hatalmon lévők és a velük szövetkező „üzletemberek”. „Nem véletlenül fagyasztották be az EU-s támogatások kifizetését, hogy rákényszerítsék a magyar kormányt a csalások visszaszorítására” – tette hozzá az EP-képviselő.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk