Egyszerű termékcserével a PB-gázpalackokat is elérte a rezsiemelés

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 2.

Belpol

Augusztus 8-tól már csak a kisebb és drágább gázpalackok vásárolhatók a MOL-nál.

Kisebb tömegű, és drágább PB-gázpalackot forgalmaznak augusztus 8-tól a MOL-kutakon. A hagyományos, 11,5 kg-os PB gázpalack árát a rezsicsökkentés szabályozza, így azt 5175 forintért kell árulni. A MOL az ellátási problémák elkerülésére hivatkozva kisebb kiszerelésű, 10,9 kilós palackokat bocsát forgalomba, ám ezek ára már 7800 forint körül lesz – írja az ugytudjuk.hu a birtokába került céges levelezésre hivatkozva. Vagyis a cég ily módon játssza ki a rezsicsökkentést.

Németh Szilárd rezsibiztos korábban jelezte, hamarosan benyújtja azt jogszabály-módosítási javaslatot, amivel megszüntetik ezt a kiskaput. Ez eddig még nem történt meg.

 

(ugytudjuk.hu)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk