Elérhetetlenné vált a Handó Tündének írott csodás búcsúlevél

  • narancs.hu
  • 2019. december 4.

Belpol

Volt levél, nincs levél.

Elérhetetlenné vált az Országos Bírósági Hivatal (OBH) éléről leköszönő Handó Tündének írott, csodás búcsúlevél a bíróság honlapjáról, szúrta ki az Index.

Ahogy arról néhány napja mi is beszámoltunk, a birosag.hu-n Elnöki köszönet címmel jelent meg egy írás, amelyben 24 bírósági vezető búcsúztatja Handó Tündét, az Országos Bírósági Hivatal távozó vezetőjét. A levél sokaknál kiverte a biztosítékot, Bárándy Péter, Forgács Imre és Vastagh Pál volt igazságügyi miniszterek szerint ugyanis bár Handó tevékenységét sokféleképpen lehet értékelni, azt a szervilizmust azonban, amivel a bírósági vezetők megköszönik egykori kinevezőjük munkáját, elfogadhatatlannak tartják.

Az okokat ugyan nem tudni, de a levél remekbe szabott szövege helyett ma már az áll a birosag.hu-n, hogy a keresett oldal nem található.

Aki lemaradt róla, itt elolvashatja.

Csodás búcsúlevélben hálálkodnak Handó Tündének

Megható! Elnöki köszönet címmel jelent meg a birosag.hu-n egy írás, amelyben 24 bírósági vezető búcsúztatja Handó Tündét, az Országos Bírósági Hivatal távozó vezetőjét - írja az Index. „Kedves Elnök Asszony! A hivatalba lépésed óta eltelt nyolc esztendő eredményei által hazánk bíróságainak történelemkönyve aranykort hirdető újabb fejezettel folytatódott, amelynek írásában jelentős szerepel vetted ki a részed.

Neked ajánljuk