Erdélyi Zsolt „Superman” szakértőként segíti Gattyán Györgyöt

  • narancs.hu
  • 2021. december 21.

Belpol

A Megoldás Mozgalomnak több tucat munkatársa van, aktivistái száma napról napra nő. 

„A mozgalomnak jelenleg nincs kampányfőnöke, mert a mozgalom nem kampányol. Erdélyi Zsolt szakértőként segíti Gattyán György munkáját” – erősítette meg a Docler Holding a Telex értesülését.

A milliárdos üzletember a közelmúltban jelentette be, hogy Megoldás Mozgalom nevű pártjával – ami az RTL Híradó szerint nincs a hivatalos nyilvántartásban – indul a jövő évi országgyűlési választáson. Erdélyi Zsolt az üzletember digitalizációs célkitűzéseiben segíti, a szintén Gattyánhoz fűződő Legnagyobb Vállalkozás munkatársaként. 

A Docler Holding a Telex megkeresésére azt írta, hogy „a Megoldás Mozgalom bejegyzés alatt van, (…) bízunk abban, hogy idén még meglesz a jogerőre emelkedésről szóló bejegyzési határozat”. A portálnak küldött válaszokból az derül ki, hogy a mozgalomnak több tucat munkatársa van, az aktivistáik száma pedig napról napra nő. A vállalat szerint a tagok „üzletemberek, barátok, a változásért tenni akaró emberek. Magáról a szervezeti felépítésről még korai beszélni, hiszen a Mozgalom a szervezetépítés fázisában van”. 

„Háromszáz olyan embert ismerek, aki valóban kollaborál ezzel a hatalommal, és én vagyok az egyetlen olyan f.sz közülük, aki ezt névvel teszi, mert világéletemben mindent névvel tettem” – ezt az Azonnalinak mondta Erdélyi pár hónapja.

Telex felidézi, hogy Erdélyi Zsolt „Superman” az Est FM és a Tilos Rádió alapításánál is ott volt, és nem ismeretlen politikai körökben: annak idején az SZDSZ-nek is dolgozott. Nevét nehéz lenne elvonatkoztatni az Index-ügytől, amelyben annyiban játszott szerepet, hogy Gerényi Gábor oldalán tűnt fel tanácsadóként a kormányoldalhoz köthető Vaszily Miklós cégének, az Indamediának a megbízásából.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Figyelmébe ajánljuk