Gratuláltak neki, hogy 65 éves lesz, de leváltják

  • narancs.hu
  • 2024. február 7.

Belpol

Így járt a budapesti Manninger Jenő Baleseti Központ igazgatója.

Miután betölti a 65. évét, nem vezetheti tovább a budapesti Manninger Jenő Baleseti Központot Flóris István – írta a Népszava.

Felmentéséről úgy értesült Flóris István, hogy múlt pénteken találkozott Révész János országos kórházi főigazgatóval, aki gratulált neki, hogy hamarosan  ünnepelheti a születésnapját, és hozzátette, akkor fel is mentik a tisztségéből. 

Erről a baleseti központ dolgozói kedden értesültek, és meglepődtek. 

A hvg.hu emlékeztet arra, hogy nincs olyan jogszabály, amely arról rendelkezne, hogy 65 év feletti személy nem lehet vezetői poszton. A múlt év végén  az év végén két országos intézet és 5 vármegyei kórház vezetőjének megbízatását mégis arra hivatkozva vonta vissza Pintér Sándor belügyminiszter, hogy az érintettek elérték a nyugdíjkorhatárt.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

„Elindult a hír, hogy a Samsung vásárolta meg” – milyen üzem létesül az őrbottyáni téglagyár helyén?

Új tulajdonosa akadt az őrbottyáni téglagyárnak, ahol az eddigiektől eltérő tevékenység folyik majd. Rögtön elindultak a találgatások, hogy kinek az érdekeltségébe került az üzem. Az önkormányzat igyekszik megnyugtatni a lakosságot: az eddig ismert információk szerint nem lesz akkumulátor-feldolgozás, sem veszélyesanyag-raktározás.