Gulyás Gergely biztonsági okokból mégsem utazik Izraelbe

  • narancs.hu
  • 2023. május 11.

Belpol

Az utóbbi napokban ismét kiéleződött a konfliktus Izrael és Palesztina között.

Lemondta izraeli látogatását Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterírja a Szabad Európa. Az Izraeli Külkapcsolatok Tanácsa arról tájékoztatta a vendégeket, hogy Gulyás a biztonsági helyzetre hivatkozott, majd valamikor máskor pótolják.

Gulyás Gergely mint arról lapunk is beszámolt, az eredeti tervek szerint május 15-én utazott volna az országba, hogy találkozzon Benjamin Netanjahu elnökkel, és beszédet tartson "Magyarország: Demokratikus legitimitás és nemzeti érdek háború idején Európában" címmel. 

Az utóbbi napokban ismét kiéleződött a konfliktus Izrael és Palesztina között. Szerdán gázai fegyveresek több mint 500 rakétát lőttek ki Izraelre, amire Izrael is rakétákkal válaszolt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk