Gyógyíthatatlan betegségéről beszélt Galambos Lajos

  • narancs.hu
  • 2023. február 18.

Belpol

Halasztást kért, ezért nem ment be február 15-én a börtönbe.

Bár a jogerős ítélet szerint február 15-én be kellett volna vonulnia a kecskeméti börtönbe, aznap nem oda ment Galambos Lajos zenész. 

A 24.hu összefoglalója szerint Galambos a Tények Plusz műsorában nyilatkozta, hogy halasztást kért a bíróságtól, így amíg ez ügyben döntenek, nem kell bemennie. Ám inkább lenne ott, mert ami közben érte, az az egész hátralévő életére hatással lesz.

„Gyógyíthatatlan beteg vagyok. Ezért kaptam halasztást. Sajnos a szerdai napon még meg volt kötve a kezem, vagy be volt kötve a szám, ha úgy tetszik, arra kértek, hogy ne nyilatkozzak a történtekről. Nem tehettem mást, hallgattam. Hallgattam és végignéztem, ahogy mindenki úgy keres engem, mintha épp szökésben lennék” – nyilatkozta a muzsikus. 

A Borsnak arról beszélt, hogy orvosszakértő vizsgálta meg, és tőle hallotta a diagnózist. Ez nagyon megviselte.

„Hogy pontosan mi a betegségem, azt nem szeretném elmondani. Annyit közölhetek ezzel kapcsolatban, hogy mindent befolyásol a hátralévő életemben. És még mielőtt bárki elkezdené, hogy persze, így akar meglógni a börtön elől, közlöm, hogy sokkal szívesebben bevonultam volna, mint azzal szembesüljek, hogy gyógyíthatatlan beteg vagyok. A büntetés ideje körülbelül egy év. A betegségem pedig addig szól, amíg utolsót nem lélegzem. És, hogy őszinte legyek, nagyon szeretnék még sokáig levegőhöz jutni” – mondta.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk