Győrfi Pál is beszédet mondott a Fidelitas kongresszusán

  • Narancs.hu/MTI
  • 2023. november 11.

Belpol

Díszes társaságban jelent meg az OMSZ szóvivője. 

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője is részt vett a Fidelitas XX. kongresszusán, melyet Székesfehérváron rendeztek meg. Az MTI közleménye szerint Győrfi azért vett részt a kongresszuson, hogy kérje a szervezet jelen lévő tagjait, erősítsék az országos „életmentő láncot”. Legyenek készek az életmentésre, és december 4-én a vármegyeszékhelyek mentőállomásain sajátítsák el az újraélesztés lépéseit.

 
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője beszédet mond a Fidelitas XX. kongresszusán a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2023. november 11-én
Fotó: MTI/Komka Péter

A kongresszuson mások mellett beszédet mondott Nagy István agrárminiszter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, Németh Szilárd a Fidesz másik alelnöke, valamint Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk