Hadházy fotókat készített az utcáról, ahol az összes telek Mészáros Lőrincé és családjáé

  • narancs.hu
  • 2021. december 9.

Belpol

Az antikorrupciós világnap alkalmából a képviselő Orbánék családi luxusbirtokát is szemügyre vette. Mészáros fiánál egy 75 milliós autót is talált.

"December 9. az antikorrupciós világnap, Magyarországon ez különösen fontos. Ebből az alkalomból felhívom a figyelmet a felcsúti Szári utcára (csúti Rózsahegy), aminek néhány éves története mindent elmond a világnap magyar aktualitásáról. Az utcában néhány éve még csak két tüzépbarokk villa és több üres telek állt. Azóta az utca összes telke egy falusi gázszerelő, annak fia, lánya és testvére tulajdonába került és egészen grandiózus házikók nőttek ki a földből ezen a misztikus helyen" - írja Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő mai Facebook-posztjában és egy fotósorozatot is közöl a "Mészáros utcáról".

De ez még nem minden, mert a képviselő elugrott a néhány kilométerrel odébb elterülő Hatvanpusztára, és légifotót készített a "miniszterelnök családi birtokáról", melyről Hadházy azt írja: "a befejezéséhez közeledik a milliárdos építkezés".

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk