Hajnal Miklós lett a Momentum budapesti elnöke

  • narancs.hu
  • 2022. december 9.

Belpol

Igyekszik majd rászolgálni a bizalomra.

„Múlt héten tartottuk meg a Momentum kerületi vezetőivel a szokásos éves budapesti elnökválasztást. A tisztújításon a helyi szervezeteink nekem szavaztak bizalmat, hogy a következő egy évben a Momentum fővárosi közösségének építésén és a fővárosban élők minél hatékonyabb képviseletén dolgozzak” – írja Hajnal Miklós a Facebookon. – „Nehéz év áll Magyarország mögött, és talán még nehezebb év áll előttünk. Az elhibázott kormányzati válságkezelés a családokat és az önkormányzatokat egyaránt sújtja. Budapest sem kivétel ez alól. Ezért természetesen - bár eddig is sokat dolgoztunk együtt - ebben az új szerepben is várom a közös munka folytatását Soproni Tamás fővárosi frakcióvezetővel és Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettessel.”

A választások után Hajnal is indult a Momentum elnöki posztjáért, akkor Gerencsér Ferenccel szemben alulmaradt. Ez most sikerült.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk