Időjárási munkacsoportot hozott létre a kormány, ez dönt majd a 20-i programokról

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 18.

Belpol

Hogy kell-e változtatni.

A mai napon megkezdődtek az augusztus 20-ai ünnephez kapcsolódó programok. A nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs június óta rendszeresen ülésezik és ellenőrzi a Szent István-napi ünnepségsorozattal kapcsolatos teendőket és fejleményeket.

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs június óta rendszeresen ülésezik és ellenőrzi a Szent István-napi ünnepségsorozattal kapcsolatos teendőket és fejleményeket – áll a Kormányzati Tájékoztatási Központ csütörtöki közleményében.

Csütörtökön az operatív törzs keretein belül létrejött egy kimondottan az időjárással foglalkozó munkacsoport – tették hozzá –, jelezve, hogy

a munkacsoport folyamatosan figyelemmel kíséri az időjárási helyzet alakulását és ha szükséges, dönt a szabadtéri rendezvények biztonságos megtartásához szükséges lépések megtételéről.

Bármilyen, a programokban bekövetkező esetleges változásról vagy az időjárással kapcsolatos intézkedésekről a közvéleményt azonnal tájékoztatjuk – írták.

(MTI)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk