Jövő nyárig kitolják a háborús veszélyhelyzetet

  • narancs.hu
  • 2022. november 29.

Belpol

Továbbra is Orbán Viktor felelős a következmények elhárításáért. 

Megjelent a Magyar Közlönyben a kormányrendelet, aminek értelmében a háborús veszélyhelyzetet meghosszabbította Orbán Viktor miniszterelnök – írja a 24.hu

A kormány az Ukrajna területén fennálló fegyveres konfliktusra tekintettel döntött úgy, hogy módosítja október 28-ai rendeletének azt a paragrafusát, amely 30 napra hirdetett háborús veszélyhelyzetet, amely az új döntés szerint egészen jövő nyárig marad.

A veszélyhelyzettel összefüggő többi szabály változatlan maradt. Így továbbra is Orbán Viktor a felelős a veszélyhelyzet következményeinek elhárításáért, a rendkívüli intézkedésekről külön rendeleteket hoznak, a veszélyhelyzet fenntartásának szükségességét folyamatosan felülvizsgálják, valamint kérik az állampolgárok együttműködését a rendkívüli intézkedések végrehajtásában, írja a portál. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk