Karácsony: „Baromi nagyot tévednek, ha azt hiszik, hogy meg lehet minket osztani”

  • narancs.hu
  • 2019. november 27.

Belpol

A főpolgármester nem elégedett, hogy a kormány csak a feltételek egyötödét teljesíti a atlétikai világbajnoksággal kapcsolatos elvárások közül.

„A kormány ma megjelent határozata arról szól, hogy teljesítik az atlétikai vb-t befogadni képes sportlétesítmény megépítéséhez szabott feltételek egyötödét. Kezdetnek jó. Várjuk a folytatást: 50 milliárd a kerületek járóbeteg ellátásának fejlesztésére, Budapesti Nagyerdő létesítése a diákvárossal, a költségek átláthatósága és a szerződések nyilvánossága, és mindezek(!) határozatba foglalása.

Ha azt gondolják, meg lehet bennünket osztani, lehet a feltételek között szemezgetni, hát baromi nagyot tévednek. Ma ezekről tárgyal a Fővárosi Közgyűlés, és a miniszterelnök adott szava szerint a Fővárosi Közgyűlés döntései jelentik a kiindulópontot. Folyt. köv.” – fogalmaz Karácsony Gergely főpolgármester a Facebook-oldalán.

Ahogyan arról a Narancs.hu is beszámolt, a kormány elfogadta Csepel és Ferencváros atlétikai világbajnoksággal kapcsolatos feltételeit.

A kormány elfogadta Csepel és Ferencváros javaslatait az atlétikai világbajnoksággal kapcsolatban

Ez gyors volt. A kormány elfogadta Csepel és Ferencváros javaslatait az atlétikai világbajnoksággal kapcsolatban és kötelezte minisztereit e javaslatok maradéktalan végrehajtására - tájékoztatta a Miniszterelnökség szerdán közleményben az MTI-t.

Figyelmébe ajánljuk