Karácsony: "Voltak olyan helyzetek, amikor azt gondoltam, nem vagyok 100 százalékig benne"

  • narancs.hu
  • 2021. október 21.

Belpol

A tévéviták alatt például kifejezetten unatkozott - vallotta be a főpolgármester.

Karácsony Gergely a Jelennek adott videó-interjújában értékelte az előválasztási kampányban nyújtott teljesítményét, és egyebek mellett önkritikát gyakorolt:

"Ha már belemegyünk kulisszatitkokba, amikor voltak a miniszterelnökjelölti tévéviták, én azokat untam. Ott voltam, és két kérdés között nekem az jutott eszembe - amikor az ember tudja, hogy nagyjából egymillió ember nézi -, hogy a gyerekem akkor megy-e röplabdaedzésre. És akkor éreztem azt, hogy uh...szóval voltak olyan helyzetek, amikor azt gondoltam, nem vagyok 100 százalékig benne. Ezt utólag elmondani, nyilván sokak számára, akik iszonyatosan sokat dolgoztak azért, hogy én miniszterelnökjelölt legyek, ez biztosan sértő, de nem akarok őszintétlen lenni ebben a helyzetben" - mondta el a Márki-Zay Péter javára visszalépett főpolgármester.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Figyelmébe ajánljuk

Miért jött létre a bűnügyi felügyelet és mit jelent pontosan? Kérdések és válaszok a Schadl-ügy apropóján

Amikor a végrehajtói kar volt elnökének és egyik vádlott-társának a letartóztatását megszüntették, bűnügyi felügyelet alá helyezték őket. Mi ez a jogintézmény, különösen az ingatlanhoz kötött bűnügyi felügyelet (köznyelven szólva: házi őrizet)? Egyebek mellett erről is szó esik Jován László ügyvéddel folytatott beszélgetésünkben.