Kiderült, hogy min dolgozik jelenleg Orbán Ráhel és csapata

  • narancs.hu
  • 2021. július 4.

Belpol

A BDPST Koncept Kft. ügyvezetőjeként kapott fontos feladatot.

"Orbán Ráhel és csapata jelenleg az amerikai Marriott International hotellánc legújabb budapesti szállodájának brandingjén dolgozik. Kiemelt céljuk, hogy történelmi múlton alapuló narratíván keresztül hosszútávú hazai és nemzetközi sikereket érjenek el" – írja a BDPST Zrt. a honlapján, amit az Mfor.hu szúrt ki.

Az már június végén kiderült, hogy Orbán Ráhel a BDPST Koncept Kft. ügyvezetője lett, akkor jelent meg a miniszterelnök lányának neve hivatalosan is a cégadatok között. A BDPST Koncept a BDPST Zrt. leánycége, tehát Tiborcz István, a miniszterelnök vejének fő cégéhez tartozik. Azt azonban eddig nem lehetett tudni, hogy Orbán Ráhel pontosan mivel foglalkozik.

Ahogy a cég a közleményében írja: a BDPST Koncept "elsősorban a tulajdonosi igényeket felmérve, majd vizsgálva a piaci trendeket és lehetőségeket, segítséget nyújt a tervezés folyamán egy olyan narratíva kialakításában, mely alapot ad egy új termék, hotel vagy étterem megszületéséhez, fejlesztéséhez. A későbbi szakaszban a narratíva mellett a márka megalkotásában is részt vesz kreatív csapat bevonásával. Nem áll meg a tervezői szakaszban, hanem végigkíséri a fejlesztési és építési folyamatokat, majd bevezeti a terméket a piacra."

A BDPST Group portfóliójába tartozó hotelek és éttermek márkastratégiájának kialakításával a BDPST Hotel Management foglalkozott korábban, azon belül pedig Orbán Ráhel és csapata. Ezután a BDPST Koncept önállóan fog működni, Orbán Ráhel ügyvezetésével.

Mint írják, a csapat számos márka koncepciójának kialakításán dolgozott már, az ő munkájukat tükrözi az „Operaház kistestvéreként” emlegetett BOTANIQ Turai Kastély, a Kallina Mór által megálmodott Alice Hotel, az 1700-as években épült Andrássy Kúria & SPA, valamint a Budapest szívében található Hotel Dorothea is.

A miniszterelnök lánya most pedig az amerikai Marriott International hotellánc legújabb budapesti szállodájának brandingjén dolgozik. Azt azonban nem tudni pontosan, hogy melyik hotelről van szó. A BDPST legnagyobb beruházása jelenleg a Vörösmarty tér szomszédságában található: a Mahart- és a Futura-házat, valamint a korábban a Pesti Hazai Első Takarékpénztár központjaként funkcionáló épületet is átölelő tömb komplex felújítása.

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk