Kocsis Máté az ellenzék kampányfinanszírozásáról: Majd megoldják okosba’

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 30.

Belpol

Nagyokat mondott a szuverenitásvédő frakcióvezető, amikor migrációról, „LMBTQ-propagandáról”, külföldi befolyásolásról kérdezték.

Baráti médiának adott interjút Kocsis Máté. A fideszes frakcióvezető, aki a Partizán műsorától látványosan távol maradt a héten, a Magyar Nemzet megkeresésére nem volt finnyás.

„David Pressman budapesti amerikai nagykövet minapi nyilatkozata is meglehetősen szokatlan, hiszen fenyegetően azt mondta, veszélyes dolog azt sugallni, hogy bármely ország beavatkozott volna a magyar választásokba” – mondta Kocsis, azt sugallva, hogy a nagykövet cenzúrázná a magyar kormányt: „Tehát amellett, hogy megfenyegette a kormányt és a parlamentet, cenzúrát is követel a közbeszédben.”

Kocsis Máté szerint kulturális szuverenitásunk is támadás alatt áll, az LMBTQ-propaganda erőltetésével, vagy a tömeges illegális migráció támogatásával, megszervezésével. Az ellenzéki pártok civil szervezetek mögé bújnak, ezért kell a törvény: „Azonban, ne legyenek illúzióink arról, hogy teljesen sikerülhet megakadályozni az illegális kampányfinanszírozást. Majd megoldják okosba’, máshogy, készpénzben. Minden törvényt ki szoktak játszani.”

Az udvarias újságírói kérdésre, amely a brüsszelezést és sorosozást kevesellte a fideszes politikus mondanivalójából, Kocsis megalkotta a „dollárcivilek” kifejezést.

Kocsis szerint az Európai Parlamentet is egy befolyásos üzleti kör pénzeli, ennek a következménye pedig: „Migráció, háborúpártiság, genderőrület Brüsszelben. A kétszáz valamennyi csak azoknak a képviselőknek a száma, akiket konkrétan megvásároltak Sorosék, de még ennél is több képviselőt irányíthatnak közvetve.” Kocsis arra is utalt, hogy Karácsony Gergelyék 506 millióját is Soros György adományozta.

Arra a kérdésre, miszerint Magyarországnak meg kellene tagadnia az uniós befizetést bosszúból a támogatás elmaradásáért, Kocsis ezt mondta: „Megérdemelnék.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk