Konzultációs íveket öntött a Momentum Rogán kertjébe

  • narancs.hu
  • 2020. szeptember 13.

Belpol

A párt szerint hasznosabb dolgokra is lehetett volna fordítani a nemzeti konzultációra költött kétmilliárd forintot.

„Majdnem kettőmilliárd forintot költött a kormány a legutóbbi koronavírusról szóló konzultációra. Arról van itt szó valójában, hogy a legnagyobb veszély kellős közepén is, saját maguknak kampányolnak, illetve gyűjtenek adatokat. Szerintünk ezt a közpénzt, ezt a közvagyont, sokkal jobban is el lehetett volna költeni, jobb helye lett volna ennek a pénznek máshol. Költhettünk volna fertőtlenítőszerekre az iskolákba, költhettünk volna azoknak a megsegítésére, akik elvesztették a járványhelyzetben a munkahelyüket és költhettük volna például arra is, hogy most mindenkinek legyen ingyen tesztje” – mondja Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja a párt Facebook-oldalára feltöltött videóban.

A politikus a társaival Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke házához látogatott, amelynek a falára felírták, hogy „hazug”, majd konzultációs kérdőíveket öntöttek a kertjébe.

Neked ajánljuk

Dobosviccek

„Srácok, van kedvetek meghallgatni a szerzeményeimet?”, szól az egyik legelcsépeltebb dobosvicc csattanója. A közvélekedés szerint a dobosok tipikusan háttérbe húzódó, nem túl izgalmas figurák, de ahogy Dave Grohl, Phil Collins, Don Henley vagy akár Szikora Róbert példája mutatja, megfelelő tehetséggel és szorgalommal belőlük is lehetnek nagy sztárok. Az elmúlt hetekben két neves angol zenekar dobosa is szólóalbumot jelentetett meg – mindkét lemezre érdemes időt szakítani.