Korlátozzák a 2-es villamos vonalát

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 16.

Belpol

Az árvíz miatt egy szakaszon nem jár holnaptól a villamos. Budán egyelőre csak a buszok vonalán lesz változás.

Ahogyan az várható volt, a 2-es villamos és betétjáratai nem közlekedik a Széchenyi István tér és a Március 15. tér között. A korlátozás szeptember 17-től lép érvénybe. A villamosok a két végállomástól indulva a Széchényi térig, illetve a Március 15. térig közlekednek. A Duna várhatóan elönti majd a villamospályát, így a korlátozás nem jelent meglepetést. 

Budán egyelőre nem módosul a 19-es és 41-es villamosok  útvonala, de a vízszint emelkedésével előbb-utóbb ezek sem tudnak majd végig menni a Lánchíd alatt. Egyelőre csak a 34-es busz megy Budán terelve, nem érintik a járatok a Békásmegyer és Rómaifürdő közti szakaszt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Jön az ár!

  • narancs.hu

Operatív törzs, várható tetőzés, szentesi kétéltűek, nincs alternatíva – hétfő délelőtti árvízi összefoglaló.