Kövér László marad a házelnök

  • narancs.hu
  • 2022. április 28.

Belpol

A Fidesz bejelentette, hogy újból Kövér Lászlót jelölik házelnöknek. Akkor pedig úgy is lesz.

Hivatalosan is megalakult a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja. A 117 fős kormánypárti frakció az alakuló ülésen egyhangúlag döntött arról, hogy Kövér Lászlót jelöli az Országgyűlés elnöki tisztségére - fogalmaz a párt közleménye.

A törvényalkotásért felelős alelnöki posztra Hende Csabát, országgyűlési alelnöki tisztségre pedig Jakab Istvánt és Lezsák Sándort tartják megfelelőnek.

A Fidesz-frakció újból frakcióvezetőnek választotta emellett Kocsis Mátét, hozzáteszik, hogy az előzőekhez hasonlóan egyhangú szavazással.

A frakcióvezető-helyettesi tisztségeket Vitályos Eszternek, Selmeczi Gabriellánek, Kubatov Gábor pártigazgatóak, Balla György frakcióigazgatónak és Ovádi Péternek adták. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk