Lemondott a Corvinus rektora

  • narancs.hu
  • 2023. június 8.

Belpol

Takáts Előd továbbra is egyetem tanára marad. 

„2023. július 31-ével távozik a rektori szervezet éléről Takáts Előd. Abban az időszakban, amikor Takáts Előd az akadémiai területet irányította, jelentős lépéseket tett az intézmény a kitűzött stratégiai céljai felé: regionális elitegyetemmé váljon, és hogy az itt végzett hallgatók Közép-Európa gazdaságának és társadalmának meghatározó szereplői legyenek” – írja az egyetem közleményében

Takáts a jövőben több időt szeretne szentelni az egyetemi vezetési és szervezési feladatok miatt szükségszerűen háttérbe szorult nemzetközi tudományos, közgazdaságtudományi és pénzügyi munkának és kutatásnak. A jövőben is az egyetem tanára marad. 

 
Takáts Előd rektor beszédet mond a Budapesti Corvinus Egyetem tanévnyitó ünnepségén a Várkert Bazárban 2022. augusztus 28-án.
Fotó: MTI/Bruzák Noémi
 

Az egyetemet fenntartó Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány július 31-ig megteszi a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy a rektori feladatok a jövőben is magas színvonalon, az egyetem stratégiai célkitűzéseit szolgálva legyenek ellátva, áll a közleményben. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk